Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

            

A+ A A-

Descriere

Pensionar , 30 ani , brunet , ochii caprui , 1,74 m , 63 kg , cu situatie materiala buna, singur de 2 ani, afectuos, atletic, cu mult bun simt, finut, simpatic, rafinat, educat, atent intotdeauna cu persoana de langa mine. Sunt o fire sincera, romantica, familist convins, fara obligatii, iubesc plimbarile in aer liber, imi place muzica straina, clasica, filmele romanesti, sa dansez, imi place sa gatesc,in fiecare an prefer sa plec in concediu la mare sau la munte.Nu fumez, nu beau, urasc minciuna, am casa si masina. Doresc sa cunosc o partenera pentru o relatie serioasa, bazata pe incredere si respect pentru o relatie de prietenie/casatorie.
Daca te consideri o persoana sincera si crezi ca ne potrivim astept sa ne cunoastem.
Eu caut Pensionara, varsta 20/48 ani, intre 1,68 si 1,75 m, cu/fara obligatii, singura, sincera, romantica, o femeie de casa, familista si nematerialista, sa nu consume alcool,sa nu fumeze, sa urasca minciuna. Sa fie de oriunde din tara,sa iti doresti o familie, copii fericiti, sanatosi si sa locuiesti cu mine.
Va pup dragelor !

Contact

Dragnea Alexandru Ionut
0727673644
Medgidia
Email: alex.dragnea86@yahoo.com
Domn pensionar doresc casatorie cu doamna pensionaraDomn pensionar doresc casatorie cu doamna pensionaraDomn pensionar doresc casatorie cu doamna pensionara

The Best bookmaker bet365