Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

            

TRansilvania365

TRansilvania365

Domeniul Sibiu365.ro este de vânzare!

Domeniul www.sibiu365.ro este de vânzare, cu sau fără website, la cerere. Detalii pe adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Tribunalul Sibiu a respins cererea lui Carmen Iohannis pentru salariile restante

Judecătorii de la Tribunalul Sibiu au respins, în ședința de ieri, cererea formulată de mai mulți profesori de la Colegiul “Gheorghe Lazăr”, pentru drepturile salariale restante din perioada 2008-2011. Printre profesorii care au dat statul în judecată se numără soția lui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, dar și directorul Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din cadrul Primăriei Sibiu, Simona Pop și soțul acesteia, Alin Pop, un cuplu apropiat celui prezidențial. În total, 11 profesori de la “Lazăr” au deschis acest proces, printre care și directorul instituției, Gabriel Negrea.

 

Procesul a fost intentat în luna ianuarie, după ce precedentul dosar, din anul 2012, deschis de mai mulți profesori de la “Lazăr”, inclusiv Carmen Iohannis, a fost admis doar în parte de instanță, iar dascălii nu și-au primit toți banii ceruți. De această dată, magistrații au respins cererea în totalitate, motivând că aceasta a depășit termenul de prescripție de 3 ani. Profesorii au totuși drept de apel, în 10 zile de la data comunicării.

Sursa: Turnul Sfatului

Arena Platoş Păltiniş se transformă în parc de distracţii

După cinci ani de zile în care Arena Platoș Păltiniș a devenit un nume sonor în sporturile de iarnă din România, complexul de ski și snowboard se extinde şi înspre un parc de distracții complet în timpul verii. Arena Platoș Păltiniș Mountain Resort deschide o nouă aventură atât pentru micii temerari, cât şi pentru cei mari. Pârtiile de ski vor lua forma tirolianelor, săniuțelor de vară sau traseelor de biciclete, pe timpul sezonului călduros. ”În funcție de cum ne va permite vremea să avansăm cu lucrările estimăm că vom putea deschide complexul undeva la sfârșitul lunii iunie, începutul lunii iulie”, spune Martin Freinademetz. Iar „schimbarea la față” a complexului nu se oprește aici. La Arena Platoș va fi montat, în scurt timp, un apreski de dimensiuni considerabile, care va lua locul vechiului centru de distracție al resortului.

 

”Ne-am dorit încă de la bun început ca Arena Platoș Păltiniș să fie un proiect pe întreaga durată a anului. Am început cu sporturile de iarnă, am avut cinci ani în care am dezvoltat permanent acest complex, am ajuns la un standard mulțumitor pentru noi iar acum a venit momentul să explorăm împreună cu prietenii noștri și sporturile de vară. Și vă promitem că va fi un loc excelent pentru petrecerea timpului liber”, spune Martin Freinademetz.

Sursa: Turnul Sfatului

Subscribe to this RSS feed

The Best bookmaker bet365

Romania TV